21

Ekim
Taner Taşkın: Ligde toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplayacağız

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 1-0 kazandıkları Kastamonuspor 1966 maçının ardından değerlendirmede bulanarak, sezon sonuna kadar toplayabildikleri en yüksek puanı toplamaya çalışacaklarını söyledi.

Kastamonuspor 1966 galibiyetini camiaya armağan ettiklerini belirten Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Çok önemli bir galibiyet aldık. 1 hafta içerisinde 3 maç oynayacaktık ve bunun bir zorluğu olacaktı. Çünkü kadro yapısını çok fazla oynatmadan sahaya çıkmayı arzuluyordum. Gaziantep maçı ile başlayan ve Kastamonuspor maçı ile biten 3 maçın 2 tanesinin zorluk derecesi çok yüksekti. Özellikle Bodrumspor deplasmanı sentetik saha, ardından Kastamonuspor maçı bizim için çok önemliydi. Çünkü sezonu başlarken Kastamonu’da Bodrumspor'da şampiyonluk parolasıyla başlamış. Kulüplerine, takımlarına ciddi anlamda iyi oyuncular sokmuşlardı. Birinci derecede bunlar bizim tehlikeli rakiplerimizdi. Bodrumspor ve Kastamonuspor maçlarından 6’şar puan aldığımızı düşünüyorum. Kastamonuspor maçı iyi bir maç oldu, iyi bir mücadele oldu. Oyuncu grubumu tebrik ederim” dedi.

Bu hafta sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Bahattin Köse’yi önümüzdeki hafta oynatmayı arzu ettiğini belirten Taner Taşkın, “Bahattin Köse için yoğun bir çaba harcıyoruz. Bahattin'de bu maçta olsaydı daha da farklı olabilirdi ama oynayan arkadaşlarda layıkıyla mücadele ettiler. Bizde oynayan ya da oynamayan diye bir kavram kalmadı. Herkes verdiğimiz görevi hakkaniyetli bir şekilde yapıyor. Biz takım olma yolunda bayağı bir mesafe aldık. Bu beni çok mutlu etti. İnşallah önümüzdeki maçlarda da aynı bu şekilde neticeleri almak için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bizim 6’da 6 yapalım, 8’de 8 yapalım diye bir hayalimiz yok. Biz her maçımıza çıkacağız. Puan ve puanlar almak için mücadele edeceğiz. Toplayabildiğimiz en yüksek puanı da toplayacağız” diye konuştu.

HABERLER