10

Kasım
Yılport Samsunspor, Atatürk’ü saygı ve özlemle andı

Yılport Samsunspor teknik heyeti, futbolcular ve kulüp personeli, antrenman sahasına çıkarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80’inci yılı dolayısıyla özel bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Yılport Samsunspor, Pazar günü kendi evinde yapacağı Keçiörengücü maçı hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesislerinde teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, 5’e 2 çalışma ve çift kale maçın ardından son buldu. İdman öncesi Yılport Samsunspor teknik heyeti, futbolcular ve kulüp personeli antrenman sahasında Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini açarak fotoğraf çekindi.

 

Keçiörengücü maçının kadrosu belli oldu.

Yarın oynanacak olan Yılport Samsunspor – Keçiörengücü maçının kadrosu belli oldu. Buna göre Yılport Samsunspor takımının kadrosunda Furkan Köse, Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Şahin Şafakoğlu, Nuri Terliksiz, İshak Doğan, Erhan Kartal, Canberk Dilaver, Okan Dernek, Oğuz Gürbulak, Ramazan Çevik, Enes İslam İlkin, Samet Asatekin, İrfan Başaran, İlyas Kubilay Yavuz, Erhan Şentürk, Bahattin Köse ve Muhammed Beşir yer aldı. Sağlık problemleri bulunan Oğuz Gürbulak’ın durumu maç saatinde belli olacak. Dizinden ameliyat olan Ercan kadroda yer almazken, cezalı durumda olan Savaş’da bu hafta görev yapamayacak.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları