07

Ocak
Abdulkadir Özgen imzayı attı

Yılport Samsunspor, Abdulkadir Özgen ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Takımımızın Antalya’da kamp yaptığı otelde düzenlenen imza törenine Basın Sözcüsü Suat Çakır ve Genel Menajer Mustafa Aztopal katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Samsun’da gerçekleştirdiğimiz 4 transferin ardından Antalya’da kamptayız. Şimdi de Abdulkadir Özgen kardeşimiz ile 1.5 yıllık mukavele imzalıyoruz. Geçtiğimiz 2012-2013 sezonunun devre arasında da bize çok katkı sağlayan kardeşimize hayırlı olsun” dedi.

Önemli bir transferi gerçekleştirdiklerini ifade eden Genel Menajer Mustafa Aztopal ise, “Yılport Samsunspor’un hedeflerine direk katkı sağlayacak çok değerli bir oyuncuyu kadromuza katmaktan mutluluk duyuyoruz. Abdulkadir ile görüşmelerde son derece yapıcı, iki tarafın birbirini anladığı ortamlarda görüşerek çok kısa süre içerisinde transferi gerçekleştirdik. 2 tarafta hedefe fazlasıyla inanıyor. Abdulkadir, camiamıza ve taraftarın gönlünde yer edinmiş bir isim. Dolayısıyla 2 tarafın birbirini çok iyi anladığı, geçmişten beri sevdiği bir ortamda başarının da geleceğine inanıyoruz. Abdulkadir bizim için önemli bir transfer oldu” diye konuştu.

Yılport Samsunspor’a geldiği için heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten Abdulkadir Özgen ise, “Transfer dönemim çok olumlu geçti. Ben Yılport Samsunspor’a 6 yıl önce kiralık olarak geldim ve kısa da olsa gerçekten çok güzel günlerim geçti. Hiçbir zaman Yılport Samsunspor aklımdan, hayalimden düşmedi. Burada bir daha oynayacağıma inanıyordum. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Yılport Samsunspor’a bende tecrübem ve futbolumla katkı sağlarım” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Abdulkadir Özgen, kendini Yılport Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

HABERLER