11

Ocak
Takımımızın kalesi emin ellerde

Takımımızın kalecileri Ahmet Altın, Furkan Köse ve Nurullah Aslan, kaleci antrenörümüz Şanver Göymen eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren takımımız, ligin ikinci yarısında kalesini Ahmet Altın, Furkan Köse ve Nurullah Aslan gibi yetenekli isimlere emanet edecek. 3 kaleci de antrenmanlarda gösterdikleri performansları ile Kaleci Antrenörü Şanver Göymen ve Teknik Direktör Taner Taşkın’ın gözüne girmeyi başardı.

Takımımız, 5 senedir kalesini koruyan Furkan Köse ile bu sezon da yoluna devam ediyor. Furkan Köse’nin yanına sezon başında Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Ahmet Altın’ı ve sezonun ikinci yarısında da Erbaaspor’dan Nurullah Aslan’ı transfer ederek kalesini sağlama aldı. Furkan Köse bu sezon oynadığı 7 maçta 630 dakika sahada kalırken kalesinde 7 gol gördü. Ahmet Altın ise oynadığı 10 maçta 900 dakikada 6 gol yedi. Furkan Köse bu sezon 3 maçta kalesini gole kapatırken, Ahmet Altın ise 6 maçta gol yemedi.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları