20

Şubat
TAKIMIMIZ KİTAP FUARINDA STANDIMIZI ZİYARET ETTİ

Takımımız, bugün yapılan idmanın ardından TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki kitap fuarını ziyaret etti.

Takımımız, bu sabah yapılan antrenmanın ardından Tekkeköy ilçesindeki TÜYAP Samsun Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Karadeniz 5’inci Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Kitap fuarında bulunan Samsunspor standını da gezen futbolcularımız daha sonra taraftarlarımızla fotoğraf çekinerek imza dağıttı. Kitap fuarına başkanımız İsmail Uyanık, Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, Teknik Menajerimiz Yücel Uyar, Teknik Direktörümüz İsmet Taşdemir ve futbolcular katıldı.

Samsunspor standına gelen taraftarlarla yakından ilgilenen Başkanımız İsmail Uyanık, “TÜYAP’ın düzenlediği kitap fuarındayız. Kitap fuarında bu kadar çok ziyaretçiyi görmek genel kültürümüz adına çok umut verici bir olay. İstanbul’da düzenlenen kitap fuarlarının hafta içinde bu kadar kalabalık olduğunu zannetmiyorum. Samsun TÜYAP bize burada fuarın en güzel yerlerinden bir yer vermiş. Samsunsporlu arkadaşlarımız da bizim stantlarda fotoğraf çektirip, formalarını alıyorlar. Bu da şehrimiz ile kulübümüzün bütünleşmesi adına güzel bir şey” dedi.

Samsunspor Storelerle ilgili bilgi veren Yılport Samsunspor Ticari İşler Müdürü İbrahim Canbulat ise, 1 ay içerisinde e-ticaret sitesinin aktif olacağının müjdesini verdi. İbrahim Canbulat, “1 ay içerisinde e-ticaret sitemiz aktif olacak. Fuardaki standımıza olan ilgi güzel. Dönem değişikliği sebebiyle biraz bizim gecikmelerimiz oldu. Bizde hem ürün çeşitliliğini hem de ürün kalitesini arttırmak için biraz ince eleyip sık dokuduk. Bundan sonra hem çeşitliliğimiz fazla hem de takımımızın kazanmasıyla birlikte çok daha iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları