04

Mart
BİLGİLENDİRME

Kulübümüzün Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la 6 Mart Çarşamba günü 19.00’da 19 Mayıs Stadı’nda oynayacağı TFF 2.Lig müsabakasında Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlara özel tribün ayrılmıştır. Kadın taraftarlarımızın herhangi bir sorun yaşamadan kolaylıkla stadyuma girebilmeleri için bir dizi düzenleme yapılmıştır.
Buna göre; 
1. Samsun 19 Mayıs Stadı’nın Tekkeköy tarafına bakan GÜNEY ALT TRİBÜNÜ kadın taraftarlara tahsis edilmiştir. 
2. Müsabakayı izlemeye gelen kadın taraftarlar GÜNEY ALT TRİBÜNÜ girişinde kulübümüz görevlilerinden ücretsiz davetiyelerini alacak, üst aramalarının yapılmasının ardından stadyuma alınacaklardır. 
3. Kadın taraftarlarımıza davetiye teslimi sırasında günün anısına Samsunspor bayrağı hediye edilecektir. 
4. Kadın futbolseverlerin yanlarında gelen 8 yaşın altındaki çocuklar davetiyesiz olarak tribüne alınacaktır. 8-16 yaş aralığındaki çocuklar ise davetiye temin ederek müsabakayı izlemek için GÜNEY ALT TRİBÜNÜ’ne giriş yapabileceklerdir.  
5. GÜNEY ALT TRİBÜNÜ’ne Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçında erkek taraftar alınmayacaktır. GÜNEY ALT TRİBÜN kombinesi bulunan taraftarlar bu maç için GÜNEY ÜST TRİBÜNÜ’ne alınacaktır.
6. Kadın ve çocuklar tüm taraftarlar gibi 19 Mayıs Stadı’na gidiş ve dönüş yolunda SAMULAŞ’a ait trenlerden ücretsiz yararlanabileceklerdir. 
7. Diğer tribünlere girmek isteyen kadın ve çocuklar ücretli olarak bilet alabilirler.

HABERLER