07

Mart
KASTAMONUSPOR MAÇININ HAKEMİ KESTANLIOĞLU

Yılport Samsunspor, TFF 2’nci Lig 26’ncı haftasında Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak. 10 Mart Pazar günü Gazi Stadında oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak.

Kastamonuspor 1966 – Yılport Samsunspor mücadelesini hakem Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Kestanlıoğlu’nun yardımcılıklarını Cemalettin Gündoğdular ve Hakan Betaş yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Alkan Parsak görev alacak.

İzmir bölgesi hakemi olan Ferhan Kestanlıoğlu, daha önce 9 kez Yılport Samsunspor’un oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Kestanlıoğlu’un orta hakem olarak yönettiği 5 maçta takımımız 2 kez mağlup olurken, dördüncü hakem olarak çıktığı maçta ise 2 galibiyet, 2’de beraberlik yaşadı. Bu maçlarda Yılport Samsunsporlu oyuncular 28 sarı kartla cezalandırılırken rakip takım oyuncuları 25 sarı kart, 2’de kırmızı kart gördü.

Kestanlıoğlu, son olarak 27 Ocak 2019’da, Yılport Samsunspor’un TFF 2’nci Lig’de kendi evinde oynadığı Gümüşhanespor mücadelesinde görev almıştı. Takımımız, sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılmıştı.

HABERLER