14

Mart
BAYRAMPAŞA MAÇININ HAKEMİ BÜLENT BİRİNCİOĞLU

Yılport Samsunspor, TFF 2’nci Lig 27’nci haftasında Bayrampaşa ile karşılaşacak. 17 Mart Pazar günü 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’de başlayacak.

Yılport Samsunspor – Bayrampaşa mücadelesini hakem Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Burak Cansız ve Cemil Tunç yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Furkan Aksuoğlu görev alacak.

Bu sezon ilk kez takımımızın maçını yönetecek olan Trabzon bölgesi hakemi Bülent Birincioğlu, daha önce 7 kez Yılport Samsunspor’un oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Birincioğlu’nun orta hakem olarak yönettiği 4 maçta takımımız 1 kez mağlup olurken, dördüncü hakem olarak çıktığı maçta ise 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 2’de beraberlik yaşadı. Bu maçlarda Yılport Samsunsporlu oyuncular 19 sarı kartla cezalandırılırken, rakip takım oyuncuları 20 sarı kart, 4’de kırmızı kart gördü.

Birincioğlu, son olarak 22 Ocak 2018’de Yılport Samsunspor’un TFF 1’inci Lig’de deplasmanda oynadığı Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü mücadelesinde görev almıştı. Takımımız, sahadan 3-0’lık skorla mağlup ayrılmıştı.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları