13

Nisan
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ İSMET TAŞDEMİR'DEN AÇIKLAMA

Takımımızın Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, deplasmanda berabere kaldığımız Hacettepe maçını değerlendirdi. 

Bundan sonra bütün hazırlıklarını Play-Off'lara yapacaklarını belirten İsmet Taşdemir, "İlk yarıdaki oyun çok kötü, ikinci yarı çocuklar dirençlerini koydular. Tam kazandık derken, yapamadık. Yapacak bir şey yok. An itibari ile tamamen bütün hazırlıklarımız Play-Off üzerine olacak. Geçen hafta 'kalan maçlarımızı oynayalım' demiştik ama bugün itibari ile bu artık birazcık daha netleşti. Söyleyecek bir şey yok çok üzgünüz. Bundan sonra bir an önce bu yıkımı toparlayıp Play-Off’lara en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız" dedi.

Konuşmasının ardından basın mensuplarının 'Son dakikalarda gelen golleri nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna İsmet Taşdemir,  “Değerlendiremiyorum yani bilemiyorum da iki haftadır aynı şeyi yaşadık. Tamamıyla 'geri çekilelim' diye bir şey de söz konusu değil. Ama maçın psikolojisi mi desem kader, kısmet mi desem bilemiyorum. İki haftadır gerçekten hiç istemediğimiz şekilde sonlandı maçlar. Yapacak bir şey yok toparlanacağız ve yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları