04

Mayıs
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ İSMET TAŞDEMİR’DEN AÇIKLAMA

Teknik Direktörümüz İsmet Taşdemir, 3-0 kazandıkları Sakaryaspor A.Ş. maçını değerlendirdi.

Play-Off maçlarında şampiyon olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten İsmet Taşdemir, “Diğer takımların yaptığı gibi hesap kitap yapmadan biz sadece sezon başından beri gerek kulübümüz gerek takımımız gerekse bizler doğru olan ne varsa onu yapmaya çalıştık. Bu son maçta da rakip gözetmedik. İlla şunla eşleşelim diye diğer takımların yaptığı gibi katakulle işlere girmedik. Bilerek maç vermedik. Rakip seçmedik. Biz kendi bileğimizin hakkı ile şampiyonluğu çok istedik. İlk etabı kısmen kaçırdık. Şimdi önümüzde ikinci etap var. Ona hazırlanıyoruz. İnşallah sezon başından beri herkesin istediği bu şampiyonluğu almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Play-Off maçlarında havanın farklı olduğunu ifade eden İsmet Taşdemir, “Sakarya’da farklı bir stratejimiz yok. Bizim oyuncu grubumuz belli. Geldiğimizden beri oyuncu kardeşlerimizden yapmasını istediğimiz şeyler belli. Bunlar kısmen yaşadığımız maçlar oldu, yaşayamadığımız maçlar oldu. Sonuçta Play-Off maçları oyuncu için de iyidir, keyiflidir, zevklidir, heyecanlıdır. Dolayısıyla biz bu heyecanı yaşıyoruz. Oyuncu kardeşlerim de yaşıyor. Play-Off havası her zaman farklıdır. Bizde inşallah istediğimiz skorları alıp yolumuza devam ederiz” diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları