14

Mayıs
TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ İSMET TAŞDEMİR’DEN AÇIKLAMA

Play-Off’lardan elendikleri için üzgün olduklarını belirten Teknik Direktörümüz İsmet Taşdemir, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Basın mensuplarının ‘istifa edecek misiniz?’ sorusuna İsmet Taşdemir, ‘İstifa yok’ diyerek cevap verdi. İsmet Taşdemir, “Sakarya’da arkadaşlarımız iyi oynamıştı ve aynı kadro ile oynama gereği hissettik. Yanıldığımı da düşünmüyorum. Oyunun genelinde hakim olan ve iyi oynayan taraf bizdik ama sonuç üretemedik” dedi.

Şuanda üzüntülü olduklarını ve üzüntülerinin geçtikten sonra önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden İsmet Taşdemir, “Biz çok gol kaçıran bir takımdık. Yine öyle oldu. Özellikle Sakarya’da çok daha net pozisyonlarımız vardı. Bugün çok net olmasa da yine de gol olabilecek pozisyonlarımız vardı. Olmadı. Neden olmadığını bende bilemiyorum. Sonuçta bir gerçek var atamadık. Takımda mukavelemiz devam ediyor. Sadece bu sene başaramadık. Şuanda üzüntülü bir durumdayız. Bu üzüntümüz geçtikten sonra da önümüzdeki sene ‘nasıl direk çıkabilirizin’ çalışmalarına başlayacağız. Başarısız olduk çıkamadık. Takımda şuanda bir suçlu aranıyorsa suçu ben tek başıma da üstlenebilirim. Mazeret olarak hiçbir şeyin arkasına sığınmadım. Sonuçta biz buraya gelirken sadece 6 aylık bir anlaşma yapmadık. Olası çıkamadığımız durumda da önümüzdeki senenin yapılanmasını üzüntümüz geçtikten sonra çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları