19

Kasım
HEYECANLIYIZ !!!

İnşaatında son aşamaya gelinen ve geçtiğimiz hafta çim serilmesine başlanan yeni 19 Mayıs Stadyumumuz, tüm Samsunlulara olduğu gibi bize de heyecan veriyor.

Samsunsporumuzun, ülkemizin en iyi statları arasında gösterilen 19 Mayıs Stadyumunda 2016-2017 sezonu ikinci devre maçlarını oynamaya başlayacak olması, doğal olarak Süper Lig hayallerimizi canlandırıyor. Yeni stadımız Samsunspor markasının her zaman hak ettiği mevkii olan Süper Lig’e ulaşabilmesi için itici bir güç de olacaktır. Her türlü takdiri hak eden, yaratıcılığı ile yakından izlenen büyük Samsunspor taraftarının da ayrı bir renk katacağı tribünler, tüm ülkemize jenerik olacak görüntüleri geliştirerek yansıtacaklardır.

Şık mimarisi, teknolojik ve kullanışlı yapısı, alış-veriş merkezi gibi özelliklere gerek havayolu ulaşım kolaylığı ve gerekse stadyumun önüne kadar uzanan hafif raylı sistem ile kent içi ulaşım kolaylığı da eklendiğinde her türlü ulusal ve uluslar arası organizasyonlara aday olduğu altı çizilerek söylenebilir. Bu kapsamda stadyumumuz açılışını takiben ilk büyük organizasyonunu “Deafolimpik Olimpiyatları” ile 2017 Haziran tarihinde 120 ülkeden yaklaşık 10 bin kişinin katılımı ile yapacak. Bu organizasyonun kentimize yapacağı katkılar nedeni ile önem derecesi oldukça yüksektir.

Spor üzerine konuşulduğu zaman Samsun artık tüm ülkemizde bir “Spor Kenti” hüviyeti kazanmıştır. Yapılan sportif yatırımlar içerisinde Dağıstanlı Spor Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu, yeni Yaşar Doğu Spor Salonu, Yakakent-Terme-Havza-Salıpazarı-Ladik-Bafra-Ayvacık ve Canik ilçelerimizde hizmete sunulan ve yapımı devam eden Çok Amaçlı Spor ve Gençlik Merkezleri hepimizin hatırlayacağı yatırımlar olarak durmaktadır.

Tüm bu yatırımların yüksek değerinin yanı sıra kentimizde kalıcı birer eser olarak geleceğe taşınacak olması ile birlikte en önemlisi kentimizdeki sportif başarıları desteklemesidir. Samsunspor başta olmak üzere kentimizin tüm spor dinamikleri bu yatırımların hakkını vermelidir. Önce ülkemize sonra kentimize sportif başarılar kazandırılmalı, sporun birleştirici özelliği ile her kesimden insanımızın bu başlık altında buluşmalıdır.

Kentimize bu yatırımların getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isteriz ki, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç yapılan bu yatırımların tümü için olağanüstü bir gayret göstermiş, başarılı bakanlık süresi içerisinde “Samsun’un Bakanı” olmuş ve kentimize “Spor Kenti” unvanı kazandırılmasında önder olmuştur. Samsun adına özellikle teşekkür ederiz.

SAMSUNSPOR YÖNETİM KURULU

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları