17

Haziran
İMZA TÖRENİ

Takımımız, Kulüp Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de katılımıyla düzenlenen imza töreninde, Sportif Direktörümüz Sayın Ali Reşat ÇAĞAN ile 2 sezonluk sözleşme imzaladı.

Düzenlenen Basın Toplantısında konuşan Başkanımız Sayın İsmail UYANIK;

"Önümüzdeki iki sezon için Genel Menajerlik görevine Reşat ÇAĞAN hocamız ile birlikte yola yürüme kararı aldık. Kendiside sağ olsun bizlerle birlikte bu projenin içerisinde olma şerefini, keyfini bize nail eyledi. Bu sezon ve diğer sezon hocamızın geçmişteki ustalığı, futbol bilgisi, futbol adamlığının, futbol insanlığının getirdiği tüm donanımlı bilgileri bizimle paylaşması Samsunspor’un diriliş döneminde önemli bir şans olduğunu düşünüyorum. Kendisine, beraber çalışacağımız ve bize bu fırsatı verdiği için teşekkür ediyorum."

Sportif Direktörümüz Sayın Ali Reşat ÇAĞAN ise;

"Tüm arkadaşların ve Başta Başkanımızın olmak üzere babalar gününü kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin Babasının Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de babalar gününü kutluyorum. Sözlerime böyle başlamak istiyorum:

        Çok hedefleri olan, layıkıyla çok işler yapmış bir yönetim kurulu, onlarla beraber çalışmak benim için çok büyük bir şeref, zevk. Tüm bilgimizi aktaracağız. Buraya çalışmaya geldik ve zannediyorum çok başarılı olacağız. Samsunun 100. Yılında özellikle  1. Lig’de de şampiyon olursak,  önümüzdeki hedefler çok daha büyüyecektir diye düşünüyorum. Şimdi çalışma zamanı hepinize teşekkür ederim."

diyerek sözlerine yer verdi.

 Samsunspor Ailesi olarak kendisine başarılar diliyoruz.

SAMSUNSPOR

HABERLER