11

Kasım
Taner Taner: Bugün iyi günümüzde değildik

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, kendi sahalarında 2-1 yenildikleri Keçiörengücü maçını değerlendirerek, takımın iyi gününde olmadığını ve istediklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını belirten Taner Taşkın, “Haftalardan beri iyi oynayarak kazanan bir takımımız vardı. Takımımıza çok güveniyorduk. Özellikle orta sahada verimli bir oyunumuz vardı. Maçtan önce sarı kart cezalısı Savaş’ın olmayışı, yediği balıktan zehirlenen Oğuz’u ilk 11’de olmayışı, pas ritmi yüksek olan bu oyuncuların olmayışı bugün bizi ciddi anlamda etkiledi. Bunu bahane olarak söylemiyorum ama orta saha takımın can damarıdır. Bunların eksikliğini hissettik. İlk devre bizde iyi değildik. Rakibimiz belki bizden bir tık daha yukarıdaydı. Tam devreye girerken yediğimiz gol bizim moralimizi bozdu. Devre arasında soyunma odasında konuştuk, maçı çevirebilecek hamlelerimizi yaptık. Nitelik maça iyi başladığımızı düşünüyorum. Pozisyonlar bulduk ama sonunu getiremedik” dedi.

Takımın yediği ikinci golden sonra gardlarının düştüğünü ifade eden Taner Taşkın, “İkinci yarıda yediğimiz ikinci gol gardımızı düşürdü ama çok risk alıp hücumcu adamlarla yüklenmeye çalıştık ve bir gol bulabildik. Bu maç bizim aleyhimize çok farklı da mağlup olabilirdi. Maçı çevirebilecek pozisyonlarımız da vardı. En azından beraberliği kurtarabilirdik. Rakibimiz haklı bir galibiyet aldı, tebrik ederim” diye konuştu.

Takım olarak istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirten Taner Taşkın, “Bugün iyi olduğumuzu söyleyemem ama bugün 2 tane verimli orta sahamızın olmayışı bizi etkiledi. Yerine koyduğumuz arkadaşlar görevini yapmadı demiyorum ama ritim yakalamış bir ikili vardı. Yerine daha değişik anlayışlı olan ikiliyi koyduk. Onlarda iyi oynadılar ama diğer arkadaşları gibi ritmi yakalayamadılar. Samet’in attığı gol bana göre ofsayt değildi. O gol olsaydı belki galip gelecek pozisyonları da bulabilirdik. Ama maalesef biz ileriyi 3’lü ye döndürünce rakibimiz kanatlardan ciddi pozisyonlar buldu. Bugün iyi günümüzde değildik. Verimli bir oyun yoktu. 8 haftadan beri gerçekten çok iyi oynayan, iyi mücadele eden, verimli bir Yılport Samsunspor vardı. Bugün istediğimizi sahaya yansıtamadık” şeklinde konuştu.

HABERLER