04

Ocak
YILPORT SAMSUNSPOR – ERBAASPOR: 3 – 2

Yılport Samsunspor, ikinci yarı ilk etabını Samsun’da bugün TFF 3’üncü lig ekiplerinden Erbaaspor ile yaptığı hazırlık maçıyla tamamladı. Takımımız Erbaaspor’u 3-2 yendi.

Takımımız bugün Nuri Asan Tesisleri’nde karşılaştığı Erbaaspor’u Samet Asatekin (2) ve penaltından Erhan Şentürk’ün golleriyle 3 – 2 yenerek Samsun kampını tamamladı.

Takımımız sahaya Nurullah, Erhan Kartal, Nuri, Erkam, Canberk, Furkan, Savaş, Yılmaz, İrfan, Samet, Bahattin 11’i ile çıkarken, ikinci yarıya da Şahin, İshak, Okan, Oğuz, Ramazan, Kubilay, Erhan Şentürk, Emirhan, Berat ve Necmican oyuna dahil oldu. Goller ise, Samet Asatekin (2) ve Erhan Şentürk’ten geldi. Konuk ekibin gollerini de Mehmet Demirözü ve Ramazan Çevik (KK) kaydetti. Karşılaşmayı Erdem Mertoğlu, Taner İlker Gümrükçüoğlu ve Mehmet Şenkaya yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Berkay Yavuz görev aldı.

PUAN DURUMU
ANTRENMAN VE MAÇ TAKVİMİ

HABERLER

SPONSORLARIMIZ

YILPORT HOLDİNG HUMMEL MEDİCAL PARK Liv Hospital SOCIOS SÜRAT KARGO D'S DAMAT OLD SPICE GILLETTE HEAD&SHOULDERS ORAL-B American Life OTAT Akdağ TÜRKİYE İŞ BANKASI Uğur Okulları