31

Ocak
CENK KAPLAN, YILPORT SAMSUNSPOR'DA

Takımımız transferin son gününde Kastamonu 1966 takımından savunma oyuncusu Cenk Kaplan ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine kulübümüzün Başkan Yardımcısı Emin Kar katıldı. İmza töreni öncesi konuşan Emin Kar, “Cenk Kaplan’ı transferin son günü takımımıza kattık. Daha önce bu ligde oynamış ve şampiyonluk yaşamış bir kardeşimiz. İsmet hocamızın da ısrarla üzerinde durduğu bir oyuncumuzdur. Cenk’i aramıza katmaktan ve bu ailenin içerisine almaktan son derece mutluyuz. İnşallah bu sene ve önümüzdeki sene, hatta daha da uzun yıllar bize hizmet verecektir” dedi.

Yılport Samsunspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten Cenk Kaplan, “Kırmızı-Beyazlı formayı giyeceğim için de ayrı bir heyecanım var. Transferimde emeği geçen başkanımız ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Zorlu bir gruptayız ama hedefimiz şampiyonluk. Taraftarımız, yönetimimiz ve futbolcularla beraber birlik olup hedefe ulaşmak istiyoruz. Bu şampiyonluğu da geçen haftalarda kaybettiğimiz Göksel Gencer ağabeyimize armağan etmek istiyoruz. Yılport Samsunspor’da bulunduğum pozisyonda ciddi bir rekabet olacak. Bence rekabetin olması güzel bir şey. Bunun takımımız adına daha iyi olacağını düşünüyorum. Zaten hedefimiz şampiyonluk ve önemli olan Yılport Samsunspor” diye konuştu.

HABERLER