22

Mart
TAKIMIMIZIN OYUNCULARI İMZA DAĞITTI

Takımımızın İlkadım ilçesi 56’lar mevkiindeki Samsunspor Store’de düzenlenen imza günü etkinliğine oyuncularımızdan Aytaç Sulu, Okan Dernek ve Cenk Kaplan katıldı.

Taraftarlara bol bol imza dağıtan ve hatıra fotoğrafı çektiren oyuncularımız, yaklaşık bir saat süren buluşma sonrasında kendileri için Samsunspor Store gelenlere teşekkür etti.

İmza sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okan Dernek, “Bizim amacımız her maçı kazanmak. Biz de her maçı kazanacağımıza inanıyoruz. O gücümüzde var. İnşallah her maçımızı kazanıp şampiyon oluruz. Bayrampaşa’ya attığım gol anlatılmaz yaşanır. Biranda içeri girdim top önüme düştü. Kafayı vurdum ve gol oldu. Pazar günü Niğde Anadolu Futbol Kulübü ile oynayacağız. Bu maçı da kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Hafta sonu oynayacakları Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşısında galip gelmek istediklerini belirten Cenk Kaplan, “Önemli olan Samsunspor. Burada kişiler önemli değil. Biz elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah şampiyon olacağız. Bizim aklımızda sadece şampiyonluk var” diye konuştu.

Önemli olan Yılport Samsunspor’un şampiyonluğu olduğunu ifade eden Aytaç Sulu ise, “Kim formayı alıp oynarsa oynasın, önemli olan Yılport Samsunspor’un şampiyonluğu. Hedefimiz hep 3 puan. Oynayan arkadaşlar sahaya yüzde 100’ünü veriyor. Her hafta sonu 3 puan için çabalıyoruz. 7 haftayı iyi geçirmek istiyoruz. Eninde sonunda şampiyon olacağız. Şampiyonluklarla ilgili tecrübem var. Burada herkes şampiyonluğu bekliyor. Diğer takımımda öyle değildi. Farklı bir strese giriyorsun ama pozitif bir stres oluyor. Takımımız kaliteli ve deneyimli oyunculardan oluştuğu için sezon sonu sıkıntı yaşamayacağız” şeklinde konuştu.

HABERLER