08

Ağustos
KULÜBÜMÜZ İLKADIM BELEDİYESİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Samsunspor Kulübü Derneği olarak, İlkadım Belediye Başkanı Sayın İhsan Kurnaz’ı makamında ziyaret ettik.
 
Ziyarete, Başkan Vekilimiz Veysel Bilen, Başkan Yardımcılarımız Serkan Kaya ve Zafer Erdoğan, Halkla İlişkiler ve Üye İlişkileri Sorumlumuz Tuncay Bulut, Eğitim Kurumları Sorumlumuz İsmail Sedat Uygun ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Oktay Dursun, Esat Kasap, Giray Şen ve Seyit Ali Kindan katılım sağlamıştır.
 
Sayın Başkanımız İhsan Kurnaz ve Başkan Yardımcımız İbrahim Güven'e, Samsunspor’umuza vermiş oldukları kıymetli destek ve misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederiz.
 
Samsunspor Kulübü Derneği olarak, şehrimizin sporuna ve gençliğine katkı sağlayan tüm iş birliklerine büyük önem veriyoruz.

HABERLER